Hvordan konfigurere automatisk endring av sted til VPN-serveren

Du kan konfigurere hva programmet gjør når du endrer sted til VPN-serveren hvis Kaspersky Plus eller Kaspersky Premium er installert og aktivert på datamaskinen din.

Slik konfigurerer du programmet til å utføre en handling når du endrer stedet til VPN-serveren:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Åpne hovedvinduet og klikk på Meny-knappen.
  3. Velg InnstillingerNettsteder.
  4. Klikk på Innstillinger.

Vinduet Regler for tilkobling til nettsteder vil da åpne.

5. Velg stedet der du vil aktivere VPN for nettsteder i en bestemt kategori.
  6. Velg stedet der du vil aktivere VPN for bestemte nettsteder.
  7. I rullegardinlisten Hvis gjeldende stedet er forskjellig fra den angitte stedet spesifiser hva programmet må gjøre hvis du bytter mellom nettsteder eller nettstedkategorier som ulike steder av VPN-serverne er konfigurert for:
    • Ikke endre sted. Hvis du bytter mellom nettsteder eller nettstedkategorier som ulike plasseringer av VPN-serverne er konfigurert for, endrer ikke programmet stedet.
    • Spør. Programmet viser et varsel der du kan velge om du vil endre stedet for VPN-serveren.
    • Endre sted. Programmet endrer stedet for VPN-serveren i samsvar med stedet som er spesifisert for nettstedet eller nettstedkategorien. Du spesifiserte for eksempel at en sikker tilkobling må aktiveres via ett sted på VPN-serveren for nettsteder i kategorien "Banknettsteder", men du spesifiserte et annet sted for VPN-serveren for nettsteder i kategorien "Sosiale nettverk". Hvis du har en sikker tilkobling aktivert og du bytter fra et nettsted i kategorien «Banknettsteder» til et nettsted i kategorien "Sosiale nettverk", endres stedet for VPN-serveren til det som er spesifisert for kategorien «Sosiale nettverk».
Toppen av siden